Op woensdag 7 september was het weer zo ver, de Cnøøky Kick-Out party streek dit jaar neer bij Cafe & Bar Celona aan de Oude Markt. Samen met de vrouwen van damesdispuut Spooky zet het College, in de jaren dat er geen Cnødde Galabal is, een grote Kick-In Reünie neer in de vorm van een prachtfeest. Na vorige edities bezoek te hebben gehad van o.a. Nielson en de SOG-band, was deze editie het podium voor de mannen van Swifty en hun mega-hit Dak-ter-ras. Naast hun optreden zorgde Ruben Hill (bekend van o.a. Cnødde Galabal 2015) voor het nodige muzikale vermaak in de vorm van allerlei hitjes. Universiteitsband Ciska de Rat completeerde de avond door een spetterend optreden neer te zetten en de voetjes van alle 320 bezoekers van de vloer te krijgen.

Wij danken de dames van Spooky voor de goede samenwerking en zien jullie bij de volgende editie van Cnøøky graag allemaal weer!

Rotzooi!

Categorieën: Uncategorized