21 SEP 2016 – Antonie is na een denderende verkiezingscampagne verkozen tot de nieuwe PiP. Bij betreden van deze woensdag was al duidelijk dat het campagne team van Antonie flink had uitgepakt en er daadwerkelijk alles aan ging doen om er voor te zorgen dat de nieuwe ambtsperiode van PiP aan Anton zou toe behoren.

 

pip-verkiezing

 

 

 

 

 

 

 

 

Uiteraard is niets onmogelijk en zegt een sterke campagne vrij weinig over de uitkomst van de verkiezing. Nadat Mark, Wouter en Simon overtuigend verslagen waren in de debat ronde, wist Anton met de nodige moeite ook Lennart in het stof te laten bijten in de finale ronde en werd hij verkozen tot PiP van het Edele Cøllege. Evthimios draagt, na ruim een jaar de PiP-Scepter te hebben gezwaaid, het stokje over.

Evthi, bedankt voor alles en Antonie ontzettend veel succes aankomende periode!

“Kennis is macht, Anton is meer.”

pip-wissel

 

 

Rotzooi!

Categorieën: Uncategorized